menu

Misschien ken je de uitspraak wel: Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. Dat verandering buiten je comfortzone plaatsvindt heb ik zelf meerdere malen aan den lijve ondervonden. Het begon toen ik op de middelbare school meedeed aan het schooltoneel. De regisseuse was kritisch en daagde mij enorm uit. Leuk? Ja. En spannend! Uiteindelijk bleek ik tot meer in staat dan ik tot dan toe had gedacht. Ik, als onzekere puber, merkte dat mijn zelfvertrouwen groeide omdat ik iets nieuws bleek te kunnen. Dat gaf een kick!


Het zaadje was geplant: Dit gevoel wilde ik anderen ook geven. De eerste jaren van mijn loopbaan heb ik dit gedaan als theaterdocent op een VO-school met als doel het zelfvertrouwen van pubers vergroten.

Na mijn baan in het onderwijs besloot ik een (NOBCO*- geaccrediteerde) opleiding tot coach te doen bij NONONS. Daar werden mijn ogen geopend: Ik kon met de coach- en trainingstechnieken nóg meer bijdragen aan persoonlijke groei! Inmiddels - heel wat coach- en train opleidingen verder -  geniet ik enorm van het begeleiden van anderen in veranderprocessen.

Als mijn klanten zich bewust worden van hun eigen gedrag en patronen en in staat zijn om dit te veranderen, geeft dat hen een gevoel van regie. En mij een kick!
* Nederlandse orde voor beroepscoaches

"Wat gebeurT er wanneer je eens niet doet wat je altijd gedaan hebt?"

Open

Als eerste vind ik het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt waardoor je je kwetsbaar op kunt stellen. Een open sfeer is de basis voor een goed gesprek.

Eerlijk

Ik geef je eerlijk terug wat mij opvalt. Dat kan soms even confronterend zijn, maar ik geloof dat je daar uiteindelijk het meeste aan hebt als je iets wilt veranderen.

Doelgericht

Ik ben nuchter en to the point. We werken naar een duidelijk doel toe. Zonder wollige taal of zweverig gedoe. Maar wèl met humor. Dat werkt lekker relativerend.