menu

Teveel verantwoordelijkheid nemen, moeilijk nee kunnen zeggen, je moeilijk uit kunnen spreken naar je collega's. Of je bent juist TE duidelijk. Herkenbaar? Voel je je moe, gefrustreerd of emotioneel? Het kan anders. Ik prikkel je graag om uit je comfortzone te stappen en dingen eens anders te doen, waardoor je beter voor jezelf zorgt en ook voor de mensen om je heen.
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek. Dan bespreken we hoe ik je kan helpen.


1-op-1 aanbod

Feedback geven, eerlijke gesprekken voeren, slecht nieuws brengen, de meeste mensen gaan dit soort gesprekken liever uit de weg. Maar het probleem lost zichzelf meestal niet op en er gaat veel kostbare energie verloren. Eerlijk en tactvol met je collega's te communiceren voorkomt gedoe en onderlinge frustraties.
Ook leiding geven aan een team is een flinke uitdaging. Al die verschillende type collega's effectief begeleiden in hun professionele ontwikkeling kan heel lastig zijn.
Met een training op maat help ik jou en/ of jouw team meer uit jezelf en elkaar te halen. Benieuwd wat ik nog meer voor jullie kan betekenen? Laten we snel in contact komen.

aanbod teamsessie

Wij hebben meerdere sessies gevolgd bij Sanne om  op een effectievere manier personeel te motiveren en waar nodig te confronteren. Hierdoor zijn wij ons beter bewust geworden van onze valkuilen en hebben wij geleerd hoe we door middel van coachingstechnieken mensen meer vrijheid kunnen geven om zich persoonlijk te ontwikkelen. 

Wat ik erg fijn vind aan werken met Sanne is dat ze een goede balans vindt tussen kennis overdragen en coachen. Daarnaast weet ze heel goed een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt om open te zijn en fouten te maken.

Vincent Broeder
Eigenaar Crossfit Vastberaden

Sanne heeft mij begeleid bij het leren omgaan met stress / spanningen op de werkvloer. Vanaf het begingesprek had ik meteen een vertrouwd gevoel; ik voelde mij gehoord en gezien. Sanne stelt confronterende vragen op een zachte manier waardoor je tot inzichten komt. Ik hou niet van 'zweverig' en dat is Sanne gelukkig helemaal niet. Ik ben mij bewuster geworden van mijn eigen rol en heb handvatten gekregen waarmee ik beter mijn grenzen kan aangeven.

Marieke Zander
Veiligheidsregio NHN

In de afgelopen jaren heb ik veel mogen samenwerken met Sanne. Ze is ijzersterk in het overbrengen van modellen of theorie aan de hand van eigen voorbeelden, waardoor de stof echt gaat leven bij de cursisten.

Daarnaast is ze scherp in het observeren van gesprekken en het geven van eerlijke feedback op een warme manier, waardoor deelnemers echt in het moment kunnen leren. En ten slotte is het vooral ook gewoon heel erg leuk om met Sanne samen te werken!

Iris Kolthoff
Iris Kolthoff – Trainer/ Coach/ auteur NONONS